ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> SW
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SHOW WORLD VUOKRAUS Tuulikone.


Toimitus VAIN
7,90€
SHOW WORLD VUOKRAUS Tuulikone, discoland.fi
SHOW WORLD VUOKRAUS tno: 900057

Tuulikone


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

248.00

(ALV 0% 200.00)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


TUULET JA ILMAVIRRAT

Käytössämme on erilaisia ratkaisuja erikokoisten tuulien ja ilmavirtojen tekemiseen. Joko sähkötoimisia tuulikoneita tai paineilmatoimisia airmovereita.

TUULIKONE

Vihdoinkin löytyy Suomesta tuulikone jossa riittää tehot vaativimmankin tuulen tekemiseen. Kyseessä on liki kymppiheppaisella moottorilla varustettu tuulikone. Vaikka kokonaisuus painaa noin 120 kg niin sen runko on mitoitettu siten, että se kulkee ketterästi isoilla ilmakumipyörillä normaalistakin oviaukosta edestakaisin.
Tämän tuulikoneen ilmapaine kantaa pidemmälle kuin yhdenkään muun tällä hetkellä Suomen markkinoilla olevien tuulikoneiden. Lennättää esineitä kuten lehtiä tai muuta roskaa jopa parin kymmenen metrin säteelle. Sillä voidaan heiluttaa puiden oksia tai tehostaa muutoin myrskynmerkkejä vesisateen tai lumisateen yhteyteen.

AIRMOVERIT

Airmovereita voidaan käyttää nopeiden ilmavirtojen tuottamiseen sähköisten tuulikoneiden tilalta ilman sähköä.
Airmoverin läpi voidaan syöttää eri materiaaleja, kuten keinolunta tai tehdä hiekkamyrskyjä hiekankaltaisesta turvallisesta heitteestä.
Syötettävä materiaali lentää määrästä ja painosta riippuen 5- 50 metrin säteelle.
Tuultahan ei huomaa, ellei siellä ole mitään joka lentää tai heiluu sen mukana.

Tuulikoneiden ja airmovereiden tähtiominaisuudet:
- Isolla tuulikoneella saadaan laaja tuuli aikaiseksi

Hinta alkaen 500,00€/vrk

Kysy tarjous! showworld@showworld.fi
Näytä enemmän ->

Kuvat

SHOW WORLD VUOKRAUS Tuulikone
SHOW WORLD VUOKRAUS Tuulikone

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.