ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

BEHRINGER MICROPOWER PS400, Phantom Virtalähde, valittavissa +12/ +48V, Ultra-Compact Phantom Power Supply.


Toimitus VAIN
7,90€
BEHRINGER MICROPOWER PS400, Phantom Virt, discoland.fi
BEHRINGER tno: 310625

MICROPOWER PS400, Phantom Virtalähde, valittavissa +12/ +48V, Ultra-Compact Phantom Power Supply. Mikäli mikserissäsi ei ole 48V syöttöä, nou problem. Tällä se onnistuu!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

33.50

norm. 36.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot
MICROPOWER PS400, Ultra-Compact Phantom Power Supply

Introducing the Ultra-Compact MICRO Series from BEHRINGER

They say size matters, but sometimes size can be misleading. Under the hood of this small box you’ll find the same technology that we use in our professional audio products.
The Phantom Power Supply PS400 enables you to select between two different power supplies with low-noise audio performance.
It’s ultra-compact in size but big in features.

They say size matters. We say: check out the super-compact MICRO Series and see how big it is.

- Universal phantom power supply for any condenser microphone
- Selectable +12 / +48 V power supply
- Ultra low-noise audio performance
- DC 12-Volt adapter included
- High-quality components and exceptionally rugged construction ensure long lifNäytä enemmän ->

Kuvat

BEHRINGER MICROPOWER PS400, Phantom Virtalähde, valittavissa +12/ +48V, Ultra-Compact Phantom Power Supply. Mikäli mikserissäsi ei ole 48V syöttöä, nou problem. Tällä se onnistuu!
BEHRINGER MICROPOWER PS400, Phantom Virtalähde, valittavissa +12/ +48V, Ultra-Compact Phantom Power Supply. Mikäli mikserissäsi ei ole 48V syöttöä, nou problem. Tällä se onnistuu!
BEHRINGER MICROPOWER PS400, Phantom Virtalähde, valittavissa +12/ +48V, Ultra-Compact Phantom Power Supply. Mikäli mikserissäsi ei ole 48V syöttöä, nou problem. Tällä se onnistuu!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.