ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

BEHRINGER MICROMON MA400, Kompakti monitori sisältää mikki sisään ja läpi sekä integroitu groundlift.


Toimitus VAIN
7,90€
BEHRINGER MICROMON MA400, Kompakti monit, discoland.fi
BEHRINGER tno: 310628

MICROMON MA400, Kompakti monitori sisältää mikki sisään ja läpi sekä integroitu groundlift. Ultra-Compact Monitor Headphone Amplifier.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.2 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Meidän hintamme!

36.00

norm. 40.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Behringer-logo

MICROMON MA400, Ultra-Compact Monitor Headphone Amplifier

Introducing the Ultra-Compact MICRO Series from BEHRINGER

They say size matters, but sometimes size can be misleading. Under the hood of this small box you’ll find the same technology that we use in our professional audio products.
The Monitor Headphone Amplifier MA400 features Mic In and Mic Through XLR connectors with an integrated Ground Lift switch.
It’s ultra-compact in size but big in features.

They say size matters. We say: check out the super-compact MICRO Series and see how big it is.

- Ultra-compact monitor headphone amplifier for studio and stage applications
- Personal 'more me' mixer -- mix a mic and a monitor signal and hear them via headphones
- Flexible Mic In and Mic Through XLR connectors with Ground Lift switch
- Stereo Monitor input with dedicated Monitor Level control and Mono/Stereo switch
- High-power headphone output on 1/4' and 1/8' jack connectors
- DC 12-Volt adapter included
- High-quality components and exceptionally rugged construction ensure long lifeNäytä enemmän ->

Kuvat

BEHRINGER MICROMON MA400, Kompakti monitori sisältää mikki sisään ja läpi sekä integroitu groundlift. Ultra-Compact Monitor Headphone Amplifier.
BEHRINGER MICROMON MA400, Kompakti monitori sisältää mikki sisään ja läpi sekä integroitu groundlift. Ultra-Compact Monitor Headphone Amplifier.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.