ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> SW
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

SHOW WORLD VUOKRAUS Konfettitykki.


Toimitus VAIN
7,90€
SHOW WORLD VUOKRAUS Konfettitykki, discoland.fi
SHOW WORLD VUOKRAUS tno: 900078

Konfettitykki


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.4 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

248.00

(ALV 0% 200.00)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


KONFETTISADE

Konfettisade on fyysisyytensä ansiosta aivan huippujuttu isoissa tapahtumissa tykitettynä yleisön ylle. Lisäksi se näyttää hyvältä tapahtumayleisön silmin, myös tv:n välityksellä ja lehtikuvissa.

Konfetti voidaan lennättää ilmaan joko paineilmatykeillä tai jatkuvatoimisilla konfettitykeillä.
KONFETTIMATERIAALIT

Käyttämämme konfettihile on noin 2x4 cm kokoista. Muotonsa ansiosta se leijailee ilmassa kevyesti ja pitkään.

Hilevalikoimasta löytyy hyvä lajitelma värillisiä, raikkaita paperikonfettihileitä, sekä muovipohjaista hopeaa ja kultaa. Karheutensa vuoksi käyttämämme paperikonfetti ei takerru pintoihin, vaan ne on helppo siivota tilaisuuden jälkeen pelkällä harjalla.

Molemmat konfettilaatumme ovat turvallisia. Palokäsiteltyinä ne sopivat käytettäväksi yhtä aikaa myös pyrotehosteiden kanssa.

Muovihileitä suosittelemme käytettäväksi ainoastaan sisätapahtumissa.

Tiesitkö muuten, että yhdessä konfettikilossa on noin
35 000 - 45 000 yksittäistä hilettä?

Konfettikalustomme teho riittää sadettamaan isommankin areenan välkkyvään hilekimallukseen. Konfettitykki puhaltaa hilettä ilmaan muutamassa minuutissa jopa toistakymmentä kiloa! Toimii takuuvarmasti sekä sisällä että ulkona näyttävänä tehosteena.

Hilesade nousee tykistä nestemäisen hiilidioksidin voimalla noin 15-25 metrin korkeuteen. Kevyenä materiaalina se leijuu hitaasti 20-50 metrin säteelle tykistä. Ulkona hilesade voi kieppua kauniisti ilmassa jopa kymmenenkin minuuttia. Yksi arvoistamme on turvallisuus. Siksi hoidamme itse tilaisuuksien konfettisadetukset - ammattitaitoisesti ja joustavasti. Kysy kuitenkin kaluston vuokrausmahdollisuudesta!

Konfetin tähtiominaisuudet:
- Fyysisyytensä ansiosta yleisölle hieno juttu
- Iso, näkyvä ja pitkäkestoinen tehoste
- Hyvä vaihtoehto pyroille tai vielä paremmin pyrojen lisäksi

Hinta alkaen 200,00€/vrk + alv.(sis. konfettitykin, ponnekaasun ja 1kg konfettia)

Lisä konfettien kilo hinta 50,00€/kg+alv.

Kysy tarjous!

Näytä enemmän ->

Kuvat

SHOW WORLD VUOKRAUS Konfettitykki
SHOW WORLD VUOKRAUS Konfettitykki
SHOW WORLD VUOKRAUS Konfettitykki
SHOW WORLD VUOKRAUS Konfettitykki
SHOW WORLD VUOKRAUS Konfettitykki

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.