laser.png
tarvikkeet (2360 kpl) -> liittimet -> plugit

NEUTRIK NTP3RC, 3-pole 3.


Toimitus VAIN
7,90€
NEUTRIK NTP3RC, 3-pole 3.5 mm audio plug, discoland.fi
NEUTRIK tno: 210131

NTP3RC, 3-pole 3.5 mm audio plug, solder termination, chuck type strain relief, bushing, nickel housing, nickel contacts.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.3 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

4.60

norm. 5.70€

Lisätiedot


NTP3RC

3-pole 3.5 mm audio plug, solder termination, chuck type strain relief, bushing, nickel housing, nickel contacts

The only right-angled metal bodied 3.5 mm jack plug with chuck type strain relief for secure cable retention. It accepts cables from 2.0 to 4.5 mm.

Features & Benefits

- All metal housing - robust and reliable
cable protection
- Slim design - space saving
Näytä enemmän ->

Kuvat

NEUTRIK NTP3RC, 3-pole 3.5 mm audio plug, solder termination, chuck type strain relief, bushing, nickel housing, nickel contacts.
NEUTRIK NTP3RC, 3-pole 3.5 mm audio plug, solder termination, chuck type strain relief, bushing, nickel housing, nickel contacts.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.