laser.png
tarvikkeet (2317 kpl) -> liittimet -> plugit

NEUTRIK NP3X plugi liitin stereo 6,3mm 3-pole 1/4" professional phone plug, nickel contacts, nickel shell.


Toimitus VAIN
7,90€
NEUTRIK NP3X plugi liitin stereo 6,3mm 3, discoland.fi
NEUTRIK tno: 210137

NP3X plugi liitin stereo 6,3mm 3-pole 1/4" professional phone plug, nickel contacts, nickel shell


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

5.90

norm. 7.60€

Lisätiedot


NP3X

The heavy duty professional phone plug series improves on the design of the existing C series by offering the thinnest available A-gauge 1/4" plug with unique Neutrik chuck type strain relief on the market. The slimline shell with a width of 14.5 mm meets the most recent requirements for highest density jackfields (15.88mm jack pitch). The precise machined one-piece tip contact without rivets makes it unique and avoids hook up in a socket or break off the tip. The Plug X Series serves all applications such as guitar applications, audio cables, snakes, speakers, amplifiers and mixing desks.
3-pole 1/4" professional phone plug, nickel contacts, nickel shell

Features & Benefits

- Extra slim 1/4" plug for highest packing density
- Robust diecast shell in stylish design
- Improved chuck type strain relief for reliable cable retention
- Sleek design for best handling convenience
- Precision machined one-piece contacts - avoid hook up of tip contact
Näytä enemmän ->

Kuvat

NEUTRIK NP3X plugi liitin stereo 6,3mm 3-pole 1/4
NEUTRIK NP3X plugi liitin stereo 6,3mm 3-pole 1/4

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.