banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2371 kpl) -> liittimet -> kaiutinliittimet (speakon)

NEUTRIK NLT4MP-BAG, STX 4-pole male chassis connector, black-chrome metal housing, solder or ¼" flat tabs.


Toimitus VAIN
7,90€
NEUTRIK NLT4MP-BAG, STX 4-pole male chas, discoland.fi
NEUTRIK tno: 210164

NLT4MP-BAG, STX 4-pole male chassis connector, black-chrome metal housing, solder or ¼" flat tabs


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

6.70

(ALV 0% 5.40)

Lisätiedot


NLT4MP-BAG

4-pole male chassis connector, black-chrome metal housing, solder or ¼" flat tabs

The new STX Series is the next generation of 4 pole Speakon connectors especially designed for amplifier-loudspeaker applications in harsh and demanding environments such as professional touring. The extremely rugged and durable STX Series feature an all metal housing and a built-in gasket providing weatherproof protection to IP54. The 4 pole version is now available as 4 gender system including male cable and female chassis connector.
Features & Benefits

- Current rating 40 Amp continuous, 50 Amp audio with 50% duty cycle
- Robust and durable all metal housing
- Sealing ring provides weatherproof IP54 rating
- Reinforced metal quick lock system for ease and precise locking
- Extra large solder contacts for up to 6mm² (AWG10) wires
- Mate with all available Speakon productsNäytä enemmän ->

Kuvat

NEUTRIK NLT4MP-BAG, STX 4-pole male chassis connector, black-chrome metal housing, solder or ¼
NEUTRIK NLT4MP-BAG, STX 4-pole male chassis connector, black-chrome metal housing, solder or ¼

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.