banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2371 kpl) -> liittimet -> adapterit

NEUTRIK NA3FM 3-napa XLR-uros - 3-napa XLR-naaras.


Toimitus VAIN
7,90€
NEUTRIK NA3FM 3-napa XLR-uros - 3-napa X, discoland.fi
NEUTRIK tno: 210182

NA3FM 3-napa XLR-uros - 3-napa XLR-naaras


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.6 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

9.90

norm. 11.00€

Lisätiedot


NA3FM

3-pole XLR male - 3-pole XLR female (extention adapter)

Features & Benefits

- Versatile, pre-wired and ready to use adapters to reliably interlock various connector systems
- Professional look and compact space saving design, based on the X Series (XLR worldwide accepted standard)
- Rugged diecast shell for best reliability.Näytä enemmän ->

Kuvat

NEUTRIK NA3FM 3-napa XLR-uros - 3-napa XLR-naaras
NEUTRIK NA3FM 3-napa XLR-uros - 3-napa XLR-naaras

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.