banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2361 kpl) -> liittimet -> adapterit

NEUTRIK NA3FJ, 3-pole XLR female - Stereo 1/4" locking jack.


Toimitus VAIN
7,90€
NEUTRIK NA3FJ, 3-pole XLR female  - Ster, discoland.fi
NEUTRIK tno: 210184

NA3FJ, 3-pole XLR female - Stereo 1/4" locking jack


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.7 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

11.60

norm. 12.60€

Lisätiedot


NA3FJ - 3-pole XLR female - Stereo 1/4" locking jack (Tip, Ring, Sleeve contact)

Features & Benefits

- Versatile, pre-wired and ready to use adapters to reliably interlock various connector systems
- Professional look and compact space saving design, based on the X Series (XLR worldwide accepted standard)Näytä enemmän ->

Kuvat

NEUTRIK NA3FJ, 3-pole XLR female  - Stereo 1/4
NEUTRIK NA3FJ, 3-pole XLR female  - Stereo 1/4

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.