laser.png
tarvikkeet (2318 kpl) -> liittimet -> adapterit

NEUTRIK NA3FP, 3-pole XLR female - Stereo 1/4" plug.


Toimitus VAIN
7,90€
NEUTRIK NA3FP, 3-pole XLR female - Stere, discoland.fi
NEUTRIK tno: 210188

NA3FP, 3-pole XLR female - Stereo 1/4" plug


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.8 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Valmistaja: Varastossa

Vain!

13.70

(ALV 0% 11.05)

Lisätiedot


NA3FP

3-pole XLR female - Stereo 1/4" plug (Tip, Ring, Sleeve contact)

Features & Benefits

- Versatile, pre-wired (*) and ready to use adapters to reliably interlock various connector systems
- Professional look and compact space saving design, based on the X Series (XLR worldwide accepted standard)Näytä enemmän ->

Kuvat

NEUTRIK NA3FP, 3-pole XLR female - Stereo 1/4
NEUTRIK NA3FP, 3-pole XLR female - Stereo 1/4

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.