ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> deco
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROLITE LED OPEN DEMO sign strobe & dimmable, LEDs 131.


Toimitus VAIN
9,90€
EUROLITE LED OPEN DEMO sign strobe & dim, discoland.fi
EUROLITE tno: 407028

LED OPEN DEMO sign strobe & dimmable, LEDs 131. Mahtavan kirkas LED open kyltti (asiakaspalautus)vain Muutama kpl erikoishintaan!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

90.00

(ALV 0% 72.58)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


DEMO Vain muutama kpl erikoishintaan!!!!

asiakaspalautus..

This message cannot be overlooked!

Tämän kyllä huomaa satojen metrien päähän, LED open kyltti joka kirkkaudellaan ylittää kaikki tähänastiset!!

- By day or night, the brightness of the 131 LEDs is extreme
- Display-colors red/blue
- Strobe speed adjustable via rotary-control
- Easy installation and comfortable operation
- Advantages of LED-technology: extremely long life of the LEDs, low power consumption, minimal heat emission, defacto maintenance free with brilliant light radiation
- Ready for connection with fitting power-unit
- Power-cable with switch approx. 2 m

Power supply: 230 V AC, 50 Hz ~
via DC 12 V power-unit included in the delivery
Power consumption: 14 W
Dimensions (LxWxH): 605 x 370 x 30 mm
Weight: 2.1 kg
Number of LEDs: 131Näytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE LED OPEN DEMO sign strobe & dimmable, LEDs 131. Mahtavan kirkas LED open kyltti (asiakaspalautus)vain Muutama kpl erikoishintaan!
EUROLITE LED OPEN DEMO sign strobe & dimmable, LEDs 131. Mahtavan kirkas LED open kyltti (asiakaspalautus)vain Muutama kpl erikoishintaan!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.