sony-kuva.png
esitystekniikka (495 kpl) -> data & videoprojektori lamput -> data & videoprojektori lamput

ACER ACER original lamp for ACER PH110.


Toimitus VAIN
7,90€
ACER ACER original lamp for ACER PH110. , discoland.fi
ACER tno: 210272

ACER original lamp for ACER PH110. Acer alkuperäinen projektorilamppu PH110.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 12.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

269.00

norm. 299.00€

Lisätiedot


Technical: Projector Contains 1 Lamp(s)
Part Code: EC.J1202.001 Contains 1 Lamp(s)
Description: 2000 Hours, 200 Watts, NSHNäytä enemmän ->

Kuvat

ACER ACER original lamp for ACER PH110. Acer alkuperäinen projektorilamppu PH110.
ACER ACER original lamp for ACER PH110. Acer alkuperäinen projektorilamppu PH110.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.