sony-kuva.png
esitystekniikka (490 kpl) -> data & videoprojektori lamput -> data & videoprojektori lamput

BENQ PE7700 projektorilamppu originaali lamppu OEM - paketissa.


Toimitus VAIN
7,90€
BENQ PE7700 projektorilamppu originaali , discoland.fi
BENQ tno: 210291

PE7700 projektorilamppu originaali lamppu OEM - paketissa. (Lamp)Original Manufacturers Lamp. BENQ


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.3 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

289.00

norm. 339.00€

Lisätiedot


Technical: Projector Contains 1 Lamp(s)
Part Code: 59.J0C01.CG1 Contains 1 Lamp(s)
Description: 2000 Hours, 250 Watts,Näytä enemmän ->

Kuvat

BENQ PE7700 projektorilamppu originaali lamppu OEM - paketissa. (Lamp)Original Manufacturers Lamp. BENQ
BENQ PE7700 projektorilamppu originaali lamppu OEM - paketissa. (Lamp)Original Manufacturers Lamp. BENQ

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.