sony-kuva.png
esitystekniikka (490 kpl) -> data & videoprojektori lamput -> data & videoprojektori lamput

Warning: getimagesize(http://www.showworld.fi/dl_kuvat/211111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/customers/discolandfi/public_html/discokanta_display.php on line 337

HITACHI PJ-TX200 projektorilamppu originaali lamppu OEM - paketissa (Lamp) Original Manufacturers Lamp.


Toimitus VAIN
7,90€

Warning: getimagesize(http://www.showworld.fi/dl_kuvat/211111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/customers/discolandfi/public_html/discokanta_display.php on line 604
HITACHI PJ-TX200 projektorilamppu origin, discoland.fi
HITACHI tno: 211111

PJ-TX200 projektorilamppu originaali lamppu OEM - paketissa (Lamp) Original Manufacturers Lamp. Hitachi PJ-TX200.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

249.00

norm. 279.00€

Lisätiedot


Technical: Projector Contains 1 Lamp(s)
Part Code: DT00665 Contains 1 Lamp(s)
Description: 2000 Hours, 150 Watts, UHBNäytä enemmän ->

Kuvat


Warning: getimagesize(http://www.showworld.fi/dl_kuvat/211111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/customers/discolandfi/public_html/discokanta_display.php on line 969
HITACHI PJ-TX200 projektorilamppu originaali lamppu OEM - paketissa  (Lamp) Original Manufacturers Lamp. Hitachi PJ-TX200.
HITACHI PJ-TX200 projektorilamppu originaali lamppu OEM - paketissa  (Lamp) Original Manufacturers Lamp. Hitachi PJ-TX200.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.