sony-kuva.png
esitystekniikka (490 kpl) -> data & videoprojektori lamput -> data & videoprojektori lamput

PANASONIC PT-AE900 Panasonic projektorilamppu originaali lamppu OEM - paketissa PT-AE900.


Toimitus VAIN
7,90€
PANASONIC PT-AE900  Panasonic projektori, discoland.fi
PANASONIC tno: 211123

PT-AE900 Panasonic projektorilamppu originaali lamppu OEM - paketissa PT-AE900.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.9 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

259.00

norm. 319.00€

Lisätiedot


Technical: Projector Contains 1 Lamp(s)
Part Code: ET-LAE900 Contains 1 Lamp(s)
Description: 3000 Hours, 130 Watts, UHMNäytä enemmän ->

Kuvat

PANASONIC PT-AE900  Panasonic projektorilamppu originaali lamppu OEM - paketissa PT-AE900.
PANASONIC PT-AE900  Panasonic projektorilamppu originaali lamppu OEM - paketissa PT-AE900.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.