banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3091 kpl) -> kuulokkeet -> nappikuulokkeet

POISTO KOSS P9 Erittäin kevyt kuuloke, joka on yhdistelmä nappikuulokkeita ja perinteisiä kuulokkeita.


Toimitus VAIN
7,90€
POISTO KOSS P9 Erittäin kevyt kuuloke, , discoland.fi
POISTO tno: 310703

KOSS P9 Erittäin kevyt kuuloke, joka on yhdistelmä nappikuulokkeita ja perinteisiä kuulokkeita. Kuulokkeissa on kaari, joka kulkee pään takaa, kuten "streetstyle mallissa".


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.4 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 1

Meidän hintamme!

6.90

norm. 14.10€

Lisätiedot


P9 Erittäin kevyt kuuloke, joka on yhdistelmä nappikuulokkeita ja perinteisiä kuulokkeita. Kuulokkeissa on kaari, joka kulkee pään takaa, kuten "streetstyle mallissa"

Istuu vinosti päänkaarta vasten, siten, että ääni kulkee suoraan kuulokanavaan.
Hyvä kuuloke multimediaan ja kannettavaan käyttöön. Kuulokkeella on hyvä istuvuus rakenteensa ansiosta.
Tekniset tiedot

- Taajuusalue: 40-20 000 Hz
- Johdonpituus: 1,2 m Äänenvoimakkuuden säätimen kera
- Liitin: 3,5 mm
- Paino: 20 g
- Herkkyys: 102 dB SPL/1 mW
- Impedanssi: 32 ohm
Distorsio: <1,0 %Näytä enemmän ->

Kuvat

POISTO KOSS P9 Erittäin kevyt kuuloke, joka on yhdistelmä nappikuulokkeita ja perinteisiä kuulokkeita. Kuulokkeissa on kaari, joka kulkee pään takaa, kuten
POISTO KOSS P9 Erittäin kevyt kuuloke, joka on yhdistelmä nappikuulokkeita ja perinteisiä kuulokkeita. Kuulokkeissa on kaari, joka kulkee pään takaa, kuten

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.