soittimet.png
soittimet (640 kpl) -> kosketinsoittimet -> kuljetuslaukut

DIMAVERY Pehmeä laukku kosketinsoittimelle koko XL.


Toimitus VAIN
9,90€
DIMAVERY Pehmeä laukku kosketinsoittime, discoland.fi
DIMAVERY tno: 310730

Pehmeä laukku kosketinsoittimelle koko XL. Mitat: 1280 x 420 x 130mm. Valmistettu nylonista, 1kpl ulkoinen tasku tarvikkeille.


Tarjoushinta on voimassa 30.06.2017 saakka.
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Tarjous!

33.00

svh 58.00 €
Säästä:
25.00 € (43.10%)

Lisätiedot


Soft-Bag for keyboard big

Keyboard Bag

- Nylon material
- Black
- High grade quality
- Padded and stable
- 1 exterior pocket
- With handle
- Compact and handle
- Size: 1280 x 420 x 130Näytä enemmän ->

Kuvat

DIMAVERY Pehmeä laukku kosketinsoittimelle koko XL. Mitat: 1280 x 420 x 130mm. Valmistettu nylonista, 1kpl ulkoinen tasku tarvikkeille.
DIMAVERY Pehmeä laukku kosketinsoittimelle koko XL. Mitat: 1280 x 420 x 130mm. Valmistettu nylonista, 1kpl ulkoinen tasku tarvikkeille.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.