ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> esitys
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

ACER POISTUNUT.


Toimitus VAIN
9,90€
ACER POISTUNUT.........................X, discoland.fi
ACER tno: 406865

POISTUNUT.........................XD1280D DLP XGA 2600ANSI 2200:1 DVI


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 32.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

1006.00

(ALV 0% 811.29)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Acer XD1280D tuottaa eläväistä ja täydellisen kirkasta digitaalista kuvaa PK-yritysten, luokkien ja isojen yritysten tiloihin sen 2600 Ansin kirkkauden ja XGA (1024 x 768) resoluution ansiosta.
Acer XD1280D tarjoaa myös laajat yhdistettävyys vaihtoehdot ja tuen eri formaateille, laajentaen sen käyttötarkoituksia.
DVI-I ja D-sub-porttien kautta projektoriin on mahdollista liittää samanaikaisesti 2 PC:tä.
PIN-koodi suojauksella pystyt ehkäisemään väärinkäytökset. Mukana tulevassa kaukosäätimessä on laserpointteri, hiiri- ja ylös/alas-toiminnot.
Laita käynnistyskuvaksi yrityksesi oma logo.
HDTV-valmis.
Kantolaukku tulee mukana!
ACER XD1280D DLP XGA 2600ANSI 2200:1 DVI 2,17 kg 4:3/16:9 Digital zoomNäytä enemmän ->

Kuvat

ACER POISTUNUT.........................XD1280D DLP XGA 2600ANSI 2200:1 DVI
ACER POISTUNUT.........................XD1280D DLP XGA 2600ANSI 2200:1 DVI

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.