ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

VOX Bulldog Distortion Cooltron DS.


Toimitus VAIN
9,90€
VOX Bulldog Distortion Cooltron DS, discoland.fi
VOX tno: 310736

Bulldog Distortion Cooltron DS


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.5 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

207.00

(ALV 0% 166.94)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Bulldog Distortion Cooltron DS

Kaksikanavainen säröpedaali 12AU7- etuasteputkella – Gain 1 & 2 – erilliset gain- ja voimakkuussäädöt.
Gain 1 tarjoaa vintage-tyylistä säröä, Gain 2 tuottaa modernin ja agressiivisemman särön pienellä keskiäänialuevaimennuksella todella raskaisiin metal-soundeihin.
Bassosäädön avulla saat halutessasi soundiin lisää potkua tai pehmeää pyöreyttä.
Pedaalin diskanttisäädön avulla saat halutessasi lisää purevuutta ja herkkää syttyvyyttä, tai pienemmillä asetuksilla pehmeää pyöreyttä.

- Säädöt: Gain 1, Volume 1, Gain 2, Volume 2, Bass, Treble, Gain 2 Voice, Gain1/Gain2-kytkin
- True Bypass: kitaran alkuperäinen signaali kulkee läpi täysin muuttumattomana kun pedaali on suljettu
- Virtalähde: 4 kpl AA-paristoja (käyttöaika n.20 t) tai 9V AC verkkolaite (ei sisälly hintaan, Korg KA-189 suosituksena)
- Mitat & paino: 16,84 cm x 15.55 x 6.4 cm; 1,07 kg (ilman paristoja)Näytä enemmän ->

Kuvat

VOX Bulldog Distortion Cooltron DS
VOX Bulldog Distortion Cooltron DS

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.