ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

VOX Vibravox Cooltron TR.


Toimitus VAIN
9,90€
VOX Vibravox Cooltron TR, discoland.fi
VOX tno: 310740

Vibravox Cooltron TR


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.7 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

211.00

(ALV 0% 170.16)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Vibravox Cooltron TR

Tämä putkella ohjattu efektipedaali on saanut nimensä ensimmäisestä Vox:in suunnittelemasta tremolo-piiristä. Vibravox pedaali pystyy tuottamaan ainutlaatuisen ja perinteikkään AC30 Vib/Trem-soundin, joka toimii kaikentyyppisissä kitaravahvistimissa.
Lisää joustavuutta toiminnoille on saatu useilla lisäkontrolleilla.
Vibravox voidaan asettaa toimimaan myös yksittäisinä vibrato- ja tremoloefekteinä, joiden kahta säädettävää nopeutta voidaan kontrolloida pedaalin jalkakytkimillä. Hieno lisäominaisuus on myös nopeuden vaihtumisen yhteydessä toimiva portaaton siirtyminen nopeudesta toiseen, joka on tuttu efekti perinteisistä "Leslie"-kaiuttimista.

- Säädöt: Depth, Ratio, Skew, Volume, Speed 1, Speed 2, Mode Select
- Mitat ja paino: 16,84 x 15,55 x 6,4 cm; 1,06 kg (ilman paristoja)


Näytä enemmän ->

Kuvat

VOX Vibravox Cooltron TR
VOX Vibravox Cooltron TR

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.