banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3046 kpl) -> kaiuttimet -> passiivimonitorit

OMNITRONIC DH-80 8" Kaiutin pari 116db paineella on Loistava kaiutin useaan käyttötarkoitukseen.


Toimitus VAIN
7,90€
OMNITRONIC DH-80 8
OMNITRONIC tno: 310944

DH-80 8" Kaiutin pari 116db paineella on Loistava kaiutin useaan käyttötarkoitukseen. Seinä/ kattoasennusteline sis. hintaa. Tehokas 8" bassoelementti sekä 1" Torvikaiutin takaavat kohtuullisen suuren äänenpaineen 116db maximissaan. Tämä kaiutin soveltuu ravintoloiden yleisäänentoistoon sekä kuntosaleihin, julkisiin tiloihin tai vaikka kotikaraoken kaiuttimiksi, sillä mikrofoni soundi on loistava! Voit siis kytkeä tämän kaiutinparin vaikka kotiteatteri vahvistimeen ja käyttää karaokessa! Mitat 420 x 253 x 249 mm sekä paino n.6.0kg /kpl.Tuotetta tulossa lisää 28.06.2017
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

209.00

norm. 216.00€

Lisätiedot


DH-80 8" Speaker, titanium, Representative loudspeaker, 2-way speaker-system, RMS 85 W, Max. SPL 119 dB

Loistava kaiutin useaan käyttötarkoitukseen. Seinä/ kattoasennusteline sis. hintaa. Tehokas 8" bassoelementti sekä 1" Torvikaiutin takaavat kohtuullisen suuren äänenpaineen 116db maximissaan. Tämä kaiutin soveltuu ravintoloiden yleisäänentoistoon sekä kuntosaleihin, julkisiin tiloihin tai vaikka kotikaraoken kaiuttimiksi, sillä mikrofoni soundi on loistava! Voit siis kytkeä tämän kaiutinparin vaikka kotiteatteri vahvistimeen ja käyttää karaokessa!
- Packed as a pair (2 pieces)
- Clear and powerful sound
- Wide range of uses in spite of minimum size
- Ideal for decentral sound-surroundings, e.g. in bistros, restaurants, bars or studio
- Delivery includes mounting bracket for ceiling or wall installation

- Rated power: 85 W RMS
- Program power: 170 W
- Components: 8" woofer, 1" horn
- Connections: 2-pole terminal
- Max. SPL: 116 dB
- Impedance: 8 Ohms
- Frequency-range: 45 Hz - 20 kHz
- Dimensions (H x W x D): 420 x 253 x 249 mm
- Weight (piece): 6 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

OMNITRONIC DH-80 8
OMNITRONIC DH-80 8
OMNITRONIC DH-80 8
OMNITRONIC DH-80 8
OMNITRONIC DH-80 8

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.