ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> esitys
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

BENQ POISTUNUT.


Toimitus VAIN
9,90€
BENQ POISTUNUT.................BENQ MP72, discoland.fi
BENQ tno: 406993

POISTUNUT.................BENQ MP721C / XGA 2200ANSI 2.7KG DVI


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 34.3 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

1063.00

(ALV 0% 857.26)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Ota ammattilainen esitelmätiimiisi. Voit luottaa, että MP721c tuottaa erinomaista kuvanlaatua esitelmästäsi, jotta se näyttäisi parhaalta mahdolliselta. Tehokas valoteho (2200 Alm) varmistaa, että pienimmätkin tekstit ja yksityiskohdat ovat selvästi nähtävissä. Color Matching teknologian avulla värit ovat esitelmässäsi niin kuin haluat. MP721c on tehty helppokäyttöiseksi ja luotettavaksi.Näytä enemmän ->

Kuvat

BENQ POISTUNUT.................BENQ MP721C / XGA 2200ANSI 2.7KG DVI
BENQ POISTUNUT.................BENQ MP721C / XGA 2200ANSI 2.7KG DVI
BENQ POISTUNUT.................BENQ MP721C / XGA 2200ANSI 2.7KG DVI
BENQ POISTUNUT.................BENQ MP721C / XGA 2200ANSI 2.7KG DVI

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.