ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

ADEO POISTUNUT TUOTE.


Toimitus VAIN
9,90€
ADEO POISTUNUT TUOTE...................., discoland.fi
ADEO tno: 407016

POISTUNUT TUOTE.........................SCREEN 180X101 CM 16:9 MOTOR


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 12.8 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

396.00

(ALV 0% 319.35)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


ADEO on Italialainen valkokangas. Tämän motorisoidun ja laadukkaan PVC -valkokankaan alumiinikotelo on väriltään valkoinen. Kangas on vaalea, taustaltaan musta ja hieman joustava, joten kangas pysyy täysin suorassa eikä aaltoile. Kangas on tulenkestävä (M1 -luokka). Kotelon vahvojen päätypalojen ansiosta valkokangas on helppo ripustaa seinään tai kattoon. Kiinnittyssarjat mukana. Kankaassa on 5cm musta reuna selkeyttämässä heijastettavan kuvan aluetta. Paketin mukana on seinään asennettava kytkin kankaan ohjausta varten. Käyttö/asennusohje mukana.Näytä enemmän ->

Kuvat

ADEO POISTUNUT TUOTE.........................SCREEN 180X101 CM 16:9 MOTOR
ADEO POISTUNUT TUOTE.........................SCREEN 180X101 CM 16:9 MOTOR

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.