ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PIONEER POISTUNUT.


Toimitus VAIN
7,90€
PIONEER POISTUNUT... TUOTE...DEH- 40MP P, discoland.fi
PIONEER tno: 407035

POISTUNUT... TUOTE...DEH- 40MP Pyöritettävä äänenvoimakkuus säädin, Kaukosäädin vakiona, MOSFET 4x50W


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

167.00

(ALV 0% 134.68)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Pyöritettävä äänenvoimakkuus säädin, Kaukosäädin vakiona, MOSFET 4x50W, EEQ, Subwoofer suodin, WMA/MP3/WAV-toisto, BMX-korjainpiiri, Puhelin mykistys, CD-text, D4Q-viritin, 2 linjaulostuloa(etu+taka/sub), LPF / HPF, AUX-IN, IP-BUS VÄYLÄ.
WMA/MP3/CD-viritin – 50 W, aux-tuloliitin ja 2 esivahvistinlähtöä40MP sisältää IP-BUS -väylän, jolla hallitset täydellisesti kaikkia keskusyksikköön kytkemiäsi ohjelmalähteitä. Voit liittää soittimeen esimerkiksi vahvistimia tai kaiuttimia (kaksi RCA-esivahvistinlähtöä), monilevyisen CD-soittimen tai vaikka iPod-soittimesi (hanki lisävarusteeksi sovitin CD-IB100).

Takalevyn aux-lisälaiteliitin sopii audiolaitteille, esimerkiksi MP3-soittimelle.

Jos haluat ääneen lisää potkua, mutta et kaipaa ylimääräistä vahvistinta, kytke subwoofer suoraan keskusyksikköön!

40MP on ihanteellisen monitoiminen keskusyksikkö, jonka varaan voit rakentaa laajennettavan audiojärjestelmän.

Tarvittaessa 40MP muodostaa yhteyden auton omaan näyttöön, johon saat erilaisia tietoja, kuten radioaseman taajuuden ja CD-raitanumerot.
Näytä enemmän ->

Kuvat

PIONEER POISTUNUT... TUOTE...DEH- 40MP Pyöritettävä äänenvoimakkuus säädin, Kaukosäädin vakiona, MOSFET 4x50W
PIONEER POISTUNUT... TUOTE...DEH- 40MP Pyöritettävä äänenvoimakkuus säädin, Kaukosäädin vakiona, MOSFET 4x50W
PIONEER POISTUNUT... TUOTE...DEH- 40MP Pyöritettävä äänenvoimakkuus säädin, Kaukosäädin vakiona, MOSFET 4x50W

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.