trussit.png
trussit & telineet & hissit (1166 kpl) -> ripustuskoukut -> ripustuskoukut

EUROLITE TCH-50/30 C-hook 30cm, silver.


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE TCH-50/30 C-hook 30cm, silver, discoland.fi
EUROLITE tno: 300118

TCH-50/30 C-hook 30cm, silver


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Vain!

10.80

(ALV 0% 8.71)

Lisätiedot


Professional C-hook

- C-hook for suspending crossbeams, Alu-Bars, aluminium tubes etc.
- For trussing systems with a tube diameter of 50 mm


Technical specifications

Max. load WLL (4-fold): 30 kg
Max. load BGV C1 (8-fold): 15 kg
Dimensions (LxWxH): 300 x 100 x 30 mmNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE TCH-50/30 C-hook 30cm, silver
EUROLITE TCH-50/30 C-hook 30cm, silver
EUROLITE TCH-50/30 C-hook 30cm, silver
EUROLITE TCH-50/30 C-hook 30cm, silver

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.