trussit.png
trussit & telineet & hissit (1163 kpl) -> työkalut & sekalaiset tarvikk -> kalut & sekalaiset tarvikkeet

ALUTRUSS Pystypöytä tosimiehille ja tosinaisille, erittäin tyylikäs, kovaa käyttöä kestävä, lähes ikuinen.


Toimitus VAIN
14,90€
ALUTRUSS Pystypöytä tosimiehille ja to, discoland.fi
ALUTRUSS tno: 212163

Pystypöytä tosimiehille ja tosinaisille, erittäin tyylikäs, kovaa käyttöä kestävä, lähes ikuinen. 1100mm x 640mm x 45mm.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

278.00

norm. 334.00€

Lisätiedot
ALUTRUSS Bistro table

Features

- Elegant bistro table
- Very rugged due to stable construction
- Ideal as a combinatioin with trussing systems
- Can be used on fairs and in discotheques but also at home

Technical specifications

Height: 1100 mm
Top: 640 mm
Top strength: 45 mm
Shipping weight: 8.50 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

ALUTRUSS Pystypöytä tosimiehille ja tosinaisille, erittäin tyylikäs, kovaa käyttöä kestävä, lähes ikuinen. 1100mm x 640mm x 45mm.
ALUTRUSS Pystypöytä tosimiehille ja tosinaisille, erittäin tyylikäs, kovaa käyttöä kestävä, lähes ikuinen. 1100mm x 640mm x 45mm.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.