Savukone.png
valo- ja erikoisefektit (2670 kpl) -> lamput/ polttimot -> E 27 kanta

Sorry!
Tätä tuotetta saatavana rajoitetusti.
Kysy lisää myynnistä
Palaa etusivulle.
---
Limited availability. Please ask for further information here.
Back to main page.

OMNILUX ES-15W E27 twisted spiral sininen energiansäätölmappu kierretty spiraali versio.


Toimitus VAIN
7,90€
OMNILUX ES-15W E27 twisted spiral sinine, discoland.fi
OMNILUX tno: 212209

ES-15W E27 twisted spiral sininen energiansäätölmappu kierretty spiraali versio. Teho 15W , vastaavuus n.60W halogeeni lamppu.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

9.60

norm. 12.40€

Lisätiedot


Creates atmosphere and saves electricity!

Technical specifications

Tension: 230 V AC, 50 Hz ~
Rating: 15 W

Socket: E - 27
Life: 5000 hNäytä enemmän ->

Kuvat

OMNILUX ES-15W E27 twisted spiral sininen energiansäätölmappu kierretty spiraali versio. Teho 15W , vastaavuus n.60W  halogeeni lamppu.
OMNILUX ES-15W E27 twisted spiral sininen energiansäätölmappu kierretty spiraali versio. Teho 15W , vastaavuus n.60W  halogeeni lamppu.
OMNILUX ES-15W E27 twisted spiral sininen energiansäätölmappu kierretty spiraali versio. Teho 15W , vastaavuus n.60W  halogeeni lamppu.

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.