Starball.png
led (1707 kpl) -> led-strobot -> led mini strobot

EUROLITE LED Strobe E-14 base, Clear .


Toimitus VAIN
7,90€
EUROLITE LED Strobe E-14 base, Clear , discoland.fi
EUROLITE tno: 311413

LED Strobe E-14 base, Clear


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 0.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

9.90

norm. 11.00€

Lisätiedot


The low price attraction!

- Perfect for shop presentations and party rooms
- Ready for use with any E-14 socket
- Low price
- Smallest dimensions
- Just screw it in - ready!
- Available in 6 colors
- Advantages of LED-technology: extremely long life of the LEDs, low power consumption, minimal heat emission, defacto maintenance free with brilliant light radiation
Technical specifications

Power supply: 230 V/50 Hz
Power consumption: 1 W
Flash-rate: 1-3 Hz
Weight: 60 g
Dimensions (LxD): 95 x 55 mm
Lifetime: 2,000,000 FlashesNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE LED Strobe E-14 base, Clear
EUROLITE LED Strobe E-14 base, Clear
EUROLITE LED Strobe E-14 base, Clear
EUROLITE LED Strobe E-14 base, Clear
EUROLITE LED Strobe E-14 base, Clear

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.