ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

DIMAVERY AW-300 Hintalaatusuhteeltaan loistava teräskielinen kitara! Soveltuu myös aloittelijalle tai jo jonkin verran.


Toimitus VAIN
9,90€
DIMAVERY AW-300 Hintalaatusuhteeltaan lo, discoland.fi
DIMAVERY tno: 212235

AW-300 Hintalaatusuhteeltaan loistava teräskielinen kitara! Soveltuu myös aloittelijalle tai jo jonkin verran kitaraa soittaneelle, Western Guitar 4/4, Blueburst.


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

76.00

norm. 90.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot

Hintalaatusuhteeltaan loistava teräskielinen kitara! Soveltuu myös aloittelijalle tai jo jonkin verran kitaraa soittaneelle.

Upea maalaus ja loistavasti lakattu pinta, vaikka seinälle katseenvangitsijaksi!

Dimavery-logo

Classic Guitar 39"

- Body: Agathis-wood
- Neck: Maple
- Fingerboard: Plywood / 19 Frets
- Top: Agathis-wood
- Bridge: Maple
- Colour: BlueburstNäytä enemmän ->

Kuvat

DIMAVERY AW-300 Hintalaatusuhteeltaan loistava teräskielinen kitara! Soveltuu myös aloittelijalle tai jo jonkin verran kitaraa soittaneelle, Western Guitar 4/4, Blueburst.
DIMAVERY AW-300 Hintalaatusuhteeltaan loistava teräskielinen kitara! Soveltuu myös aloittelijalle tai jo jonkin verran kitaraa soittaneelle, Western Guitar 4/4, Blueburst.

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.