ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> esitys
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

NEWSTAR FPMA- W115 LCD seinäteline vesaa 100x 200 mm.


Toimitus VAIN
7,90€
NEWSTAR FPMA- W115 LCD seinäteline vesa, discoland.fi
NEWSTAR tno: 407123

FPMA- W115 LCD seinäteline vesaa 100x 200 mm


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 6.1 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

101.00

(ALV 0% 81.45)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


NEWSTAR LCD WALL MOUNT / MODEL: FPMA-W115This NewStar LCD Monitor/TV wallmount allows you to mount the LCD screen to any wall. This model allow users to swing, lift, tilt and turn the LCD screen for maximum efficiency and comfort.

This ceilingmount easily connects to the back of each LCD screen due to the VESA hole pattern.

Carrying weight: 25 kilo
Heightadjustment: no
Tilt: yes
Pan: yes
Rotation: no
Depth: 90mm
VESA-standard: MIS-D/E/F (75mm, 100mm, 120x180 (JVC),
200x100mm & 200mm)
Color: silver
Warranty: 3 yearsNäytä enemmän ->

Kuvat

NEWSTAR FPMA- W115 LCD seinäteline vesaa 100x 200 mm
NEWSTAR FPMA- W115 LCD seinäteline vesaa 100x 200 mm

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.