ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> esitys
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MELICONI Space System LCD R 40 vesa 100x 200 mm musta.


Toimitus VAIN
7,90€
MELICONI Space System LCD R 40 vesa 100x, discoland.fi
MELICONI tno: 407157

Space System LCD R 40 vesa 100x 200 mm musta


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 4.4 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

74.00

(ALV 0% 59.68)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Meliconi’s Space System LCD wall brackets are ideal for all LCD televisions with Vesa 50, 75, 100 or 200 mm mounting interface. The television can be oriented in any direction for perfect viewing.

All the brackets can be combined with other optional Space System accessories to create modular systems supporting VCR’s, DVD’s, SAT receivers. The exclusive CABLESS System effectively conceals screws and connecting wires.
A = 220 mm (8.7")
B = 220 mm (8.7")
C = 190 mm (7.5")
D = 75 mm (3")
E = min 71 mm (2.7")
max 225 mm (8.9")Näytä enemmän ->

Kuvat

MELICONI Space System LCD R 40 vesa 100x 200 mm musta
MELICONI Space System LCD R 40 vesa 100x 200 mm musta
MELICONI Space System LCD R 40 vesa 100x 200 mm musta
MELICONI Space System LCD R 40 vesa 100x 200 mm musta

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.