MELICONI Space System Flat 3, ... Discoland verkkokauppa - Valikoimassa on yli 12 000 tuotetta.

Pioneer

Omnitronic

Philips

Kesatarjous

VocoPro

Eurolite

Reloop

AKG

PSSO

ADJ

Beamz

Skytec

Powerdynamics

Numark

Mackie

Power

Deanmarkley

HAMA

MONACOR

SCHULZ

Magma

UDG

Accu-Cable

Accu-Case

Scanic

Glorious

GUIL

Sommer

Madrix

Finnhits

Zoom

DBX

Crown

Futurelight

JBL

Dimavery

Antari

JEM

Yamaha

Skytronic

Soundcraft

Nativeinstruments

RCF

Neutrik

Elation

Melhome

suihkulahde

Shure

Peavey

VOX

Marshall

Acer

Omnilux

Slappa

Laulavakoira

Duratruss

Alutruss

Aerial

Samson

Tatsia

Pokkari

Magnum

Martin

Panasonic

SONY

Halloween

Behringer

VUOKRAUS

Europalms

Ernie Ball

DECO

Focusrite

UVLOISTE

Kramer

POISTO

ENTTEC

DZN

ORTOFON

Maestro

SERATO

ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> esitys
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MELICONI Space System Flat 3, Flat 1, 2 ja 3-mallit on suunniteltu erityisesti painaville, yli 20 kg painaville plasma/L.


Toimitus VAIN
7,90€
MELICONI Space System Flat 3, Flat 1, 2 , discoland.fi
MELICONI tno: 311478

Space System Flat 3, Flat 1, 2 ja 3-mallit on suunniteltu erityisesti painaville, yli 20 kg painaville plasma/LCD-näytöille, joiden koko on 25"-50". Flat-Maxi-kiinnikkeet soveltuvat jopa 65"-näytöille


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 9.6 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

299.00

(ALV 0% 241.13)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Meliconi’s universal Space System FLAT wall brackets are designed to meet any Plasma or LCD screen fastening requirement.
Fixed or tilting, they can be combined with other optional Space System accessories to create modular systems supporting VCR’s, DVD’s, SAT receivers.
The exclusive CABLESS System effectively conceals screws and connecting wires
- TUV-sertifioitu

Dimensions (KUVAN MUKAAN)

A = max 402 mm (15.8")
B = max 358 mm (14")
C = 75 mm (2.9")
D = 295 mm (11.6")
E = max 930 mm (36.6")
min 60 mm (2.3")


LCD - PLASMA

20'' - 50''
51 cm - 127 cm

Weight

70 KG / 154 lbsNäytä enemmän ->

Kuvat

MELICONI Space System Flat 3, Flat 1, 2 ja 3-mallit on suunniteltu erityisesti painaville, yli 20 kg painaville plasma/LCD-näytöille, joiden koko on 25
MELICONI Space System Flat 3, Flat 1, 2 ja 3-mallit on suunniteltu erityisesti painaville, yli 20 kg painaville plasma/LCD-näytöille, joiden koko on 25
MELICONI Space System Flat 3, Flat 1, 2 ja 3-mallit on suunniteltu erityisesti painaville, yli 20 kg painaville plasma/LCD-näytöille, joiden koko on 25

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.