ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> esitys
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MELICONI Space System Flat 1 Maxi, Flat 1, 2 ja 3-mallit on suunniteltu erityisesti painaville, yli 20 kg painaville pla.


Toimitus VAIN
7,90€
MELICONI Space System Flat 1 Maxi, Flat , discoland.fi
MELICONI tno: 311479

Space System Flat 1 Maxi, Flat 1, 2 ja 3-mallit on suunniteltu erityisesti painaville, yli 20 kg painaville plasma/LCD-näytöille, joiden koko on 25"-50". Flat-Maxi-kiinnikkeet soveltuvat jopa 65"-näytöille, parihinta


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 5.9 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

99.00

(ALV 0% 79.84)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Meliconi’s universal Space System FLAT wall brackets are designed to meet any Plasma or LCD screen fastening requirement.
Fixed or tilting, they can be combined with other optional Space System accessories to create modular systems supporting VCR’s, DVD’s, SAT receivers.
The exclusive CABLESS System effectively conceals screws and connecting wires
- TUV-sertifioitu

Dimensions (KUVAN MUKAAN)

A = max 505 mm (19.9")
B = 48 mm (1.9")
C = 65 mm (2.6")
D = 193 mm (7.6")

LCD - PLASMA

32'' - 65''
81 cm - 165 cm

Weight

70 KG / 154 lbsNäytä enemmän ->

Kuvat

MELICONI Space System Flat 1 Maxi, Flat 1, 2 ja 3-mallit on suunniteltu erityisesti painaville, yli 20 kg painaville plasma/LCD-näytöille, joiden koko on 25
MELICONI Space System Flat 1 Maxi, Flat 1, 2 ja 3-mallit on suunniteltu erityisesti painaville, yli 20 kg painaville plasma/LCD-näytöille, joiden koko on 25
MELICONI Space System Flat 1 Maxi, Flat 1, 2 ja 3-mallit on suunniteltu erityisesti painaville, yli 20 kg painaville plasma/LCD-näytöille, joiden koko on 25

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.