ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> valo
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

LEXICON MX500, Firewire -liitäntäinen efektilaite surround-kaiuilla.


Toimitus VAIN
7,90€
LEXICON MX500, Firewire -liitäntäinen , discoland.fi
LEXICON tno: 407184

MX500, Firewire -liitäntäinen efektilaite surround-kaiuilla


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 22.8 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

707.00

(ALV 0% 570.16)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Lexicon MX500, Firewire -liitäntäinen efektilaite surround-kaiuilla!

MX500 on todella kuumaa kamaa. Se on surround-kaiuilla varusteltu efektilaite, jonka voi liittää tietokoneeseen (PC&Mac) suoraan Firewire-kaapelilla. Mukana tietenkin VST/AU -yhteensopiva plugin-softa, jolla käytetään MX500:n huippukaikuja sekä modulaatioefektejä audiosoftan sisällä. Erillistä audioreititystä ei tarvita, sillä kaikki kulkee Firewire-kaapelia myöten. Luonnollisestikaan analogiliitäntöjä ei ole unohdettu, vaan takaa löytyy 4 x balanssoidut sisäänmenot ja ulostulot kahden SPDIF-liitännän lisäksi.


MX 400 XL 595,00 eur/ saatavilla tilauksesta
Näytä enemmän ->

Kuvat

LEXICON MX500, Firewire -liitäntäinen efektilaite surround-kaiuilla
LEXICON MX500, Firewire -liitäntäinen efektilaite surround-kaiuilla

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.