banneri-fenton-bluetooth.png sx-konsoli-ja-levari.png
ääni (3046 kpl) -> efektilaitteet & prosessorit -> ut erikoisefektit & tarvikkeet

LEXICON MX300 16-Lexicon kaikua, Lexicon delay- ja modulaatioefektit, kompressori ja de-esseri (dbx), 99 tehtaan ohjelma.


Toimitus VAIN
7,90€
LEXICON MX300 16-Lexicon kaikua, Lexicon, discoland.fi
LEXICON tno: 407183

MX300 16-Lexicon kaikua, Lexicon delay- ja modulaatioefektit, kompressori ja de-esseri (dbx), 99 tehtaan ohjelmaa, 99 käyttäjän muistipaikkaa, USB-väylä ja VST-pluginsofta ohjausta varten, myös erillinen editointiohjelma, MIDI, SPDIF, balanssoidut XLR- ja plugiliitännät (2 in, 2)!!!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11.1 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

241.00

norm. 299.00€

Lisätiedot


16-Lexicon kaikua, Lexicon delay- ja modulaatioefektit, kompressori ja de-esseri (dbx), 99 tehtaan ohjelmaa, 99 käyttäjän muistipaikkaa, USB-väylä ja VST-pluginsofta ohjausta varten, myös erillinen editointiohjelma, MIDI, SPDIF, balanssoidut XLR- ja plugiliitännät (2 in, 2 out).

Uutuudet

Kaikulaitteiden ykkösvalmistaja, Lexicon täräyttää markkinoille kaksi uutuutta täydentämään MX-sarjaa. Uutuuksien myötä sarjasta löytyy jokaiselle asiakkaalle sopiva tuote. Oltiinpa sitten livetilanteessa, kotiäänittäjän softapajassa tai ammattistudiossa, Lexicon on edelleen se ykkösmerkki!
/> Lexicon MX300

Lexicon MX300 sijoittuu jo tutun MX200:n yläpuolelle ja tarjoaa vaativammalle käyttäjälle hieman enemmän mahdollisuuksia. Se pakkaa merkittävän osa MX400:n ominaisuuksista varsinaiseen tehopakkaukseen ja toimii MPX550:n lopullisena korvaajana. Muiden MX-sarjan tuotteiden tapaan MX300:sta löytyy "Hardware Plugin" -toiminto, jolla sitä voidaan käyttää USB-väylän ohjaamana myös softaympäristössä.

Näytä enemmän ->

Kuvat

LEXICON MX300 16-Lexicon kaikua, Lexicon delay- ja modulaatioefektit, kompressori ja de-esseri (dbx), 99 tehtaan ohjelmaa, 99 käyttäjän muistipaikkaa, USB-väylä ja VST-pluginsofta ohjausta varten, myös erillinen editointiohjelma, MIDI, SPDIF, balanssoidut XLR- ja plugiliitännät (2 in, 2)!!!
LEXICON MX300 16-Lexicon kaikua, Lexicon delay- ja modulaatioefektit, kompressori ja de-esseri (dbx), 99 tehtaan ohjelmaa, 99 käyttäjän muistipaikkaa, USB-väylä ja VST-pluginsofta ohjausta varten, myös erillinen editointiohjelma, MIDI, SPDIF, balanssoidut XLR- ja plugiliitännät (2 in, 2)!!!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.