ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> tarvikkeet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MELICONI Loppuerä Flat Vision Club 200, lattiajalusta 32 - 60":n Plasma/LCD-TV:ille, kokonan musta, runkorakenne alumii.


Toimitus VAIN
14,90€
MELICONI Loppuerä Flat Vision Club 200,, discoland.fi
MELICONI tno: 311502

Loppuerä Flat Vision Club 200, lattiajalusta 32 - 60":n Plasma/LCD-TV:ille, kokonan musta, runkorakenne alumiinia, cabless-järjestelmä johtojen piilottamiseen, TV:n max. paino 45 kg ja tasojen kantavuus 20 kg


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.2 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

316.00

(ALV 0% 254.84)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Flat Vision Club 200, lattiajalusta 32 - 60":n Plasma/LCD-TV:ille, kokonan musta, runkorakenne alumiinia, cabless-järjestelmä johtojen piilottamiseen, TV:n max. paino 45 kg ja tasojen kantavuus 20 kg

Flat Vision Club floor supports for LCD and Plasma televisions have a robust column and toughened glass shelves to support the peripheral equipment connected to the television.

TUV-sertifioitu

LCD - PLASMA

- 32" - 65"
- 82 cm - 165 cm

Weight

- TV 60 KG
- Glass 20 KGNäytä enemmän ->

Kuvat

MELICONI Loppuerä Flat Vision Club 200, lattiajalusta 32 - 60
MELICONI Loppuerä Flat Vision Club 200, lattiajalusta 32 - 60
MELICONI Loppuerä Flat Vision Club 200, lattiajalusta 32 - 60
MELICONI Loppuerä Flat Vision Club 200, lattiajalusta 32 - 60
MELICONI Loppuerä Flat Vision Club 200, lattiajalusta 32 - 60

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.