banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2372 kpl) -> kuljetuslaatikot & räkit -> tarvikkeet

OMNITRONIC 19" Räkkihylly 1U korkea, väri musta.


Toimitus VAIN
7,90€
OMNITRONIC 19
OMNITRONIC tno: 407972

19" Räkkihylly 1U korkea, väri musta. Carrier 1U black. Ulkomitat 480 x 235 x 44 mm sekä paino 2,0kg.


Tilaa arkisin ennen klo 14.00, lähetys samana päivänä!
Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.3 /kk. .
Share/Bookmark

Varastossa

Helsinki: 5

Meidän hintamme!

21.00

norm. 24.00€

Lisätiedot


19" Räkkihylly 1 units, rack self 1 U black

Carrier plate for racks, 1 U
For rack installation of units without rack brackets
Rugged black lacquered steel version
Support area (WxD): 440 x 250 mm

Outside dimensions (WxDxH): approx. 480 x 235 x 44 mm
Weight approx: 2 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

OMNITRONIC 19
OMNITRONIC 19

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.