ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> LED
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROLITE LED Sign "Meetingroom" blue.


Toimitus VAIN
9,90€
EUROLITE LED Sign
EUROLITE tno: 212369

LED Sign "Meetingroom" blue


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.4 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

40.00

(ALV 0% 32.26)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Not to be overlooked!

- Especially by night, or in darkend rooms the LEDs of this luminous sign light the way
- Perfect for use in discotheques, main halls, stages, lounges even party rooms
- Easy installation
- Advantages of LED-technology: extremely long life of the LEDs, low power consumption, minimal heat emission, defacto maintenance free with brilliant light radiation

Technical specifications

Power supply: 230 V AC, 50 Hz ~
Power consumption: 7 W
Number of LEDs: 12
Dimensions (LxHxW): 365 x 45 x 205 mm
Weight: 0.6 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE LED Sign
EUROLITE LED Sign
EUROLITE LED Sign

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.