ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PIONEER SVM-1000,4-kanavainen audio- ja videomikseri, Maailman ensimmäinen, jonka kohderyhmässä ovat DJ, VJ ja DVJ! P.


Toimitus VAIN
9,90€
PIONEER SVM-1000,4-kanavainen audio- ja , discoland.fi
PIONEER tno: 407846

SVM-1000,4-kanavainen audio- ja videomikseri, Maailman ensimmäinen, jonka kohderyhmässä ovat DJ, VJ ja DVJ! PRO-DJ-Tuote


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 224.3 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

6956.00

norm. 7087.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Pioneer SVM-1000: audio/videomikseri, joka avaa AV-maailman mahdollisuudet aivan uudella tavalla, kun DJ/VJ-raja hämärtyy.

Pioneer-logo

DVJ-1000 DVD/CD-dekkiin liitettäväksi suunniteltu SVM-1000 antaa DJ:lle vapaat kädet luoda audio- ja videoelementeistä mahtava kokonaisuus.
Jopa yksistään audion nimeen vannovat DJ:t voivat helposti lisätä musiikkiin tahdistettuja visuaalisia tehosteita SVM-1000:n omasta valikoimasta.

Kaikki löytyy: LCD-kosketusnäyttö, vaikuttava valikoima tehosteita, 96 kHz/ 24-bittinen studioäänenlaatu, määritettävät MIDI-ominaisuudet (kuten Pioneerin tunnetussa DJM-sarjassa ). DJ:lle tämä tarkoittaa yhtä asiaa: AV-maailman kahleet on rikottu kertarysäyksellä!

DJ:t ja VJ:t ovat vuosikymmenien ajan rakentaneet kokonaisvaltaisia AV-elämyksiä yhteistyössä. On luonnollista, että nämä kaksi taidemuotoa nivoutuvat yhteen.

Jo 2004 Pioneerin vallankumouksellinen DVJ-X1 kutisti alojen välistä kuilua historiallisen pieneksi, kun maailman ensimmäiset DVD-dekit tarjosivat VJ-välineitä DJ-alalle.

Yksinkertaisen, helppokäyttöisen AV-mikserin puuttuminen oli kuitenkin kompastuskivi monille. DJ:den ja VJ:den oli pakko käyttää erilaisia miksereitä äänen ja kuvan yhteensulauttamiseksi.

Tilanteen muuttaa supermonipuolinen SVM-1000 tehoineen ja tekniikkoineen.

Johtavien DJ- ja VJ-huippujen palautteen avulla kehitetty mahtimikseri tekee hommansa täydellisesti sekä audio- että AV-laitteistojen keskellä.

Tämä mikseri on se puuttuva lenkki, jota monet esiintyvät artistit ovat odottaneet. DJ:t ja VJ:t kautta maailman saavat vihdoinkin mahdollisuuden tutustua luovuuden uusiin alueisiin!

Tärkeimmät ominaisuudet...

Maailman ensimmäinen 4-kanavainen mikseri audiolle ja videolle
Pioneerin patentoimalla videosignaalien yhdistämistekniikalla (Multiple Video Blending) saatiin mikseri, joka pystyy 4-kanavaiseen, audion ja videon synkronoituun miksaamiseen.

Ääntä ja kuvaa voidaan jokaisessa kanavassa hallita eri tavoin (esimerkiksi faderilla tai taajuuskorjaimella). Sen ansiosta saumaton AV-toteutus on mahdollista tavallisilla DJM-miksaustavoilla.

Yksilön valinnanvapautta kunnioitetaan: laitteen avulla voi luoda myös yksistään äänen tai kuvan varaan rakentuvia esityksiä.

Videolle käytettävä cross-fader pystyy erilaisiin tehosteisiin, kuten FADE, WIPE ja CHROMA-KEY. Miksaus-, remiksaus- ja scratching-mahdollisuudet ovat rajattomia määritetyssä kanavassa.

AV-tehosteilla uusia ajatuksia audion ja videon käsittelyyn
SVM-1000:n 11-tuumainen LCD-kosketusnäyttö (sijaitsee kätevästi keskellä edessä) on AV-tehostekeskus, josta synkronoidaan audio- ja videotehosteet.

Käytössä on 30 tehostekuviota audio- ja/tai videopuolella, ja niistä voi laatia lukuisia yhdistelmiä. Jokainen tehoste on valittavissa animoidulla kuvakkeella. Koska kuvake helpottaa efektin vaikutuksen ymmärtämistä, DJ voi nopeasti valita kulloiseenkin tilanteeseen sopivan vaihtoehdon.

AV Beat -tehoste: Tunnistaa automaattisesti musiikin tempon (BPM = Beat Per Minute) ja tahdistaa audion ja videon.

12 beat-tehostetta: DELAY, ECHO, PAN, TRANS, FILTER, FLANGER, PHASER, REVERB, ROBOT, CHORUS, ROLL ja REV ROLL. Tehosteita on käytännössä enemmän, koska jokainen tehoste tarjoaa vielä lisävaihtoehtoja, kuten INVERSE, EDGE ja HUE.


AV Touch -tehoste: Aistinvarainen tapa käyttää tehosteita: voit vaikuttaa niihin koskettamalla näytöllä näkyvää visuaalista tehostetta. Kosketustehosteita on 12: RIPPLE, LENS, SPOT, RADIATION, CUBE, BLOCK, KALEIDO, TWIST, ZOOM, DROP, BLUR ja DISTORTION.


Tekstitehosteet: Tunnistaa automaattisesti raidan tempon ja näyttää tekstin oikein tahdistettuna. SVM-1000 tarjoaa käyttöön 6 tekstitehostetta: RANDOM, ZOOM, BLOCK, ROTATION, CRUSH ja SLIDE. Teksti kirjoitetaan kosketusnäytön näppäimistöllä tai erillisellä USB-näppäimistöllä.
JPEG-valokuvaselain: Helpottaa valokuvien käyttöä erillisestä muistilaitteesta
Mikserin stillkuvasamplerilla voit valita omia JPEG-kuviasi (enintään 8) SD-kortilta tai USB-muistista.

Stillkuviin voidaan liittää tehosteita, tai kuvia voidaan yhdistää videoon tai muihin stillkuviin. Luovuus nousee jälleen ykkösrooliin, ja esityksestä tulee paljon monipuolisempi kuin pelkällä videokuvalla.

Mikseri mahdollistaa myös JPEG-kuvasarjojen jatkuvan toiston – kätevää esimerkiksi tapahtuman, paikan, sponsorin tai DJ-brändin logojen automaattiselle esittämiselle.

Teknisesti edistyksellinen AV-järjestelmä herättää äänen ja kuvan oikeasti eloon
SVM-1000 hioo äänenlaadun huippuunsa digitaalisella näytteistysjärjestelmällä. Analogisen tulosignaalin muuttaa digitaaliseksi 96 kHz:n/24-bitin AD-muunnin äänisignaalille. Signaali kulkee lyhintä mahdollista tietä digitaaliseen miksausasteeseen.

Miksaamisen toteuttaa 32-bittinen digitaalinen signaaliprosessori (DSP, Digital Signal Processing) – säröyttämättä äänen laatua.

TMikserin jäykkä runko minimoi tarpeettoman värinän ja maksimoi äänenlaadun. Kaksinkertainen suojarakenne nitistää digitaalisen kohinan. Suorituskykyinen pääteaste puskee bassoihin selkeyttä ja voimakasta klubisoundia.

SVM-1000 sisältää suorituskykyisen integroidun videopiirin. Sisään tulevan videosignaalin käsittely AD-piirissä on tehokasta: 600 MHz, 32-bit, 4800 MIPS (miljoona ohjetta sekunnissa). Se takaa täydellisen dynamiikka-alueen ja poistaa tarpeettoman kohinan. Kuva on terävä ja laadukas – myös kuvanlaadun pilaajina tunnettujen visuaalisten tehosteiden aikana.

Klubitarpeet huomioiva design/layout
SVM-1000 on instrumentti uudelle esiintyjäryhmälle. Se näkyy myös designissa, joka on teknisempi ja järeämpi kuin tavallisissa DJ-miksereissä.

Takaa (siis tanssilattialta) katsottuna näkyy valaistu näyttö. Toisesta suunnasta näkyy symmetrinen kanavarakenne ja 11-tuumainen LCD-kosketusnäyttö. Suunnittelussa haluttiin varmistaa, että esitys voi edetä suoraviivaisesti ja dynaamisesti tehosteitakin käytettäessä. Kanavaosuuden symmetrinen muotoilu herättää ihastusta.

Muita DJ/VJ-toimintoja innovatiivisella digitaalitekniikalla


Videosignaalin kirkkaudensäätö: Säädä tulevan videosignaalin kirkkaus jokaisessa kanavassa.

Video-EQ: Määritä kuva-asetuksia, kuten RGB, CONTRAST, HUE ja SATURATION, ja synkronoi taajuuskorjain ja videon hallinta.

AV-Sync: Valitse ääni tai kuva, synkronoitu tai erillinen ohjaus.

Fader-käynnistys: Kun olet liittänyt Pioneerin DVJ-soittimen (DVJ-X1/DVJ-1000) ohjauskaapelilla, voit käynnistää toiston cross-faderilla tai kanavafaderilla.

Vapaasti määritettävä MIDI-toiminto: Voit ohjata erillistä MIDI-laitetta, kuten EFX ja DJ/VJ-ohjelmistoa.

Videomonitori: Määritä videomonitorilähtö: MASTER, CHANNEL, MASTER AND CHANNEL tai MIRROR OF MASTER.

Talk Over: Vaimentaa automaattisesti raidan äänenvoimakkuutta, jotta DJ tai MC voi puhua raidan päälle.

Huipputason mittari: Näyttää tuloaudiosignaalin huipputason heti eri kanavissa.

Fader-käyrän säätö: Säädä cross-faderin/kanavafaderin käyrää.


Tekniset tiedot:

Mallin nimi SVM-1000
Kanavat 4
Audio
Tuloliittimet
DVD/LINE x 6 (RCA)
PHONO x 2 (RCA)
DIGITAL IN x 2 (COAXIAL)
MIC x 2 (XLR & 1/4", käyttötapana myös PHONE x 1, 1/4" PHONE x 1)
Lähtöliittimet
MASTER OUT x 2 (RCA x 1, XLR x 1)
BOOTH OUT x 1 (1/4" PHONE)
HEADPHONE MONITOR OUT x 1 (TOP PANEL 1/4" PHONE x 1)
REC OUT x 1 (RCA)
DIGITAL OUT x 1 (COAXIAL)

Muut liittimet
MIDI OUT x 2 (5P DIN x 1, USB x 1)
CONTROL ( φ 3.5 MINI JACK) x 4

Sampling Rate 96 kHz
A/D, D/A Converter 24-bit
Frequency Response 20 Hz - 20 kHz
To tal Harmonic Distortion 0.005% or less
Signal-to-Noise Ratio 105 dB (LINE)
Head Room 19 dB
Video
Tuloliittimet
DVD/VIDEO x 10 (COMPOSITE RCA)
S-VIDEO x 4 (S1/S2)
Lähtöliittimet
MASTER OUT x 4
COMPOSITE RCA x 1, COMPOSITE BNC x 1, COMPONENT BNC x 1, S1/S2 x 1)
MONITOR OUT x 2 (COMPOSITE RCA x 1, S1/S2 x 1)
Muut liittimet
VIDEO SYNC OUT x 4 (BNC)
Muut liittimet
USB , SD
Käyttöjännite
AC 220-240V ( 50/60 Hz)
Virrankulutus58W
Mitat 500 mm (W) x 412 mm (D) x 202mm (H)
Paino 12.8 kg

Näytä enemmän ->

Kuvat

PIONEER SVM-1000,4-kanavainen audio- ja videomikseri, Maailman ensimmäinen, jonka kohderyhmässä ovat DJ, VJ ja DVJ! PRO-DJ-Tuote
PIONEER SVM-1000,4-kanavainen audio- ja videomikseri, Maailman ensimmäinen, jonka kohderyhmässä ovat DJ, VJ ja DVJ! PRO-DJ-Tuote
PIONEER SVM-1000,4-kanavainen audio- ja videomikseri, Maailman ensimmäinen, jonka kohderyhmässä ovat DJ, VJ ja DVJ! PRO-DJ-Tuote
PIONEER SVM-1000,4-kanavainen audio- ja videomikseri, Maailman ensimmäinen, jonka kohderyhmässä ovat DJ, VJ ja DVJ! PRO-DJ-Tuote
PIONEER SVM-1000,4-kanavainen audio- ja videomikseri, Maailman ensimmäinen, jonka kohderyhmässä ovat DJ, VJ ja DVJ! PRO-DJ-Tuote

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.