ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> valo
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

JEM Kauko-ohjain Jem Magnum Hazeriin sekä ZR24 hazeriin, Jem Digital Remote, Magnum Hazer ja ZR24/7 hazeen!.


Toimitus VAIN
7,90€
JEM Kauko-ohjain Jem Magnum Hazeriin sek, discoland.fi
JEM tno: 407852

Kauko-ohjain Jem Magnum Hazeriin sekä ZR24 hazeriin, Jem Digital Remote, Magnum Hazer ja ZR24/7 hazeen!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.6 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

177.00

(ALV 0% 142.74)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


The Digital Remote Controller gives you access to all the features you have on the the ZR24/7 Hazer and the Magnum Hazer by using the on-board controls. On top of this, the controller has two buttons that allow you to either enable or disable the Output or the Timer by the press of a button.Näytä enemmän ->

Kuvat

JEM Kauko-ohjain Jem Magnum Hazeriin sekä ZR24 hazeriin, Jem Digital Remote, Magnum Hazer ja ZR24/7 hazeen!
JEM Kauko-ohjain Jem Magnum Hazeriin sekä ZR24 hazeriin, Jem Digital Remote, Magnum Hazer ja ZR24/7 hazeen!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.