ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> valo
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

EUROLITE LED Puutarha valosetti, 5 kpl 80cm valotikkuja, Iske vain nurmikkoon, Lightstick Set 5 white 6400K, IP44, Absol.


Toimitus VAIN
9,90€
EUROLITE LED Puutarha valosetti, 5 kpl 8, discoland.fi
EUROLITE tno: 212538

LED Puutarha valosetti, 5 kpl 80cm valotikkuja, Iske vain nurmikkoon, Lightstick Set 5 white 6400K, IP44, Absolute eye catcher for any garden!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 2.2 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

36.00

(ALV 0% 29.03)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Absolute eye catcher for any garden!

- Extraordinary lighting for a magical mood
- 5 LED lightsticks in one set
- 8 LEDs per light-stick
- Length of each stick 80 cm
- With ground rod
- Qualified for outdoor use
- Transformer included
- Available in set-versions: 1 x mixed colors, 4 x single colors and 2 x color-temperatures (white)

Technical specifications

Power supply: 230 V AC, 50 Hz ~ via AC 24 V power-unit included in the delivery
Power consumption: 3 W
Protection grade : IP 44
Number of sticks/set: 5
LEDs/stick: 8
LED distance: 10 cm
Distance between sticks: from 1 to 3 m

Stick length:
80 cm

Weight:
0,9 kgNäytä enemmän ->

Kuvat

EUROLITE LED Puutarha valosetti, 5 kpl 80cm valotikkuja, Iske vain nurmikkoon, Lightstick Set 5 white 6400K, IP44, Absolute eye catcher for any garden!
EUROLITE LED Puutarha valosetti, 5 kpl 80cm valotikkuja, Iske vain nurmikkoon, Lightstick Set 5 white 6400K, IP44, Absolute eye catcher for any garden!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.