ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

AMPEG B200R, Diamond Blue1x15 bass combo, 220 watt, tube preamp.


Toimitus VAIN
7,90€
AMPEG B200R, Diamond Blue1x15 bass combo, discoland.fi
AMPEG tno: 305134

B200R, Diamond Blue1x15 bass combo, 220 watt, tube preamp


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 28.2 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

874.00

(ALV 0% 704.84)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


The B-200R builds on the technology used in our popular B-100R, offering 220-Watts RMS and a custom designed 15” Eminence driver. The retro “blue check” covering and companion silver and blue grill-cloth generate a cool '70s vibe; the B-200R is "old school" on steroids. Coming in at just under 70 pounds, the B-200R can rock an average- to medium-sized venue, and rock it hard!
* Tube Preamp, Solid-State Power Amp
* 220-Watts RMS
* Custom Designed 15” Eminence Speaker
* Headphone Output

Specifications:


Preamp: Tube (1 x 12AU7)
Power Amp: Solid-State
RMS Power Output: 220-Watts
Component 1: Custom Designed 15” Eminence Speaker
Tone Controls: 4-Band EQ
Mid Tone Control: Ultra Mid
Balanced Line Out: Yes with Level Control
Headphone Output: Yes
Dimensions (H x W x D inches): 22.25 x 22.25 x 14.25
Weight: 31 kg


Näytä enemmän ->

Kuvat

AMPEG B200R, Diamond Blue1x15 bass combo, 220 watt, tube preamp
AMPEG B200R, Diamond Blue1x15 bass combo, 220 watt, tube preamp

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.