ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> esitys
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

TK TK-TRS160 jalustavalkokangas 4/4 160cm.


Toimitus VAIN
14,90€
TK TK-TRS160 jalustavalkokangas 4/4 160c, discoland.fi
TK tno: 311669

TK-TRS160 jalustavalkokangas 4/4 160cm


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 7.6 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

127.00

(ALV 0% 102.42)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


High-low case adjustment allows a 70" x 70" screen to be fully opened in a room with an 8' ceiling.

Keystone eliminator tilts the screen forward to compensate for distorted images (standard on all Square sizes except 84"x84").

Matte White and Silver Matte fabrics will be seamless in all sizes.Näytä enemmän ->

Kuvat

TK TK-TRS160 jalustavalkokangas 4/4 160cm
TK TK-TRS160 jalustavalkokangas 4/4 160cm

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.