ZOOM ZFX ST2, USb audio interf... Discoland verkkokauppa - Valikoimassa on yli 12 000 tuotetta.

Pioneer

Omnitronic

Philips

Kesatarjous

VocoPro

Eurolite

Reloop

AKG

PSSO

ADJ

Beamz

Skytec

Powerdynamics

Numark

Mackie

Power

Deanmarkley

HAMA

MONACOR

SCHULZ

Magma

UDG

Accu-Cable

Accu-Case

Scanic

Glorious

GUIL

Sommer

Madrix

Finnhits

Zoom

DBX

Crown

Futurelight

JBL

Dimavery

Antari

JEM

Yamaha

Skytronic

Soundcraft

Nativeinstruments

RCF

Neutrik

Elation

Melhome

suihkulahde

Shure

Peavey

VOX

Marshall

Acer

Omnilux

Slappa

Laulavakoira

Duratruss

Alutruss

Aerial

Samson

Tatsia

Pokkari

Magnum

Martin

Panasonic

SONY

Halloween

Behringer

VUOKRAUS

Europalms

Ernie Ball

DECO

Focusrite

UVLOISTE

Kramer

POISTO

ENTTEC

DZN

ORTOFON

Maestro

SERATO

ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

ZOOM ZFX ST2, USb audio interface, Zoom ZFX muuntaa tietokoneet rokkipajoiksi+ softa Steinberg Cubase LE4!.


Toimitus VAIN
7,90€
ZOOM ZFX ST2, USb audio interface, Zoom , discoland.fi
ZOOM tno: 408110

ZFX ST2, USb audio interface, Zoom ZFX muuntaa tietokoneet rokkipajoiksi+ softa Steinberg Cubase LE4!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.7 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Meidän hintamme!

178.00

norm. 201.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Zoom ZFX muuntaa tietokoneet rokkipajoiksi!

Zoom tarjoaa kitaristeille ja basisteille perusteellisen ZFX-kotistudiopaketin, joka muuntaa kotitietokoneen rokkipajaksi nopeammin kuin mitä Jimi Hendrixiltä menisi lausuessa ”12AX7-analogiputkietuvahvistimella varustettu USB-audiointerface”. Zoom ZFX mahdollistaa kitarasignaalin lisäksi myös kahden mikrofoni- tai linjasignaalin taltioimisen tietokoneelle. Zoomin ominta osaamisaluetta on tietenkin efektimaailma, joka avautuu näytölle joko stand alone-ohjelmana tai VST-plugarina.
Zoom ZFX pähkinänkuoressa

Zoom ZFX tarjoaa käytettäväksi 12 eri kitaravahvistinta, 5 bassonuppia, 16 erilaista kaappimallinnosta, 4 erilaista kaapin mikitysvaihtoehtoa ja peräti 41 stompbox-efektiä. Soundia voi hämmentää yhdistelemällä drag-and-drop –tyyppisesti vermeitä mielin määrin, joten soundivariaatiot ovat lukemattomat! Tarjolla ovat kaikki merkkitekijät Fenderistä Orangeen, AKG C 414:stä Boss MT-2:een. Eikä viritysmittariakaan ole unohdettu.

Kaksi versiota tarjolla

ZFX-interfacea on tarjolla kahdessa eri muodossa. Suurin piirtein pienen hapankorppupaketin kokoa oleva S2t on muotoiltu hauskasti traditionaalisen vahvistinnupin näköisiin kuoriin. Isompi C5.1t puolestaan on rakennettu G7-tyyppiseen metalliseen floor board-koteloon. C5.1t tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden ohjata efektejä (kuten vaikkapa wah-pedaalia) perinteiseen tapaan laudan päällä steppailemalla. Muutoin molemmat laitteet tarjoavat samat ominaisuudet. Kummassakin mallissa esimerkiksi mikrofonisisääntulot on varustettu phantom-virtasyötöllä ja kuulokeulostulon lisäksi tarjolla on linjaulostulot vaikkapa aktiivimonitoreja varten.

Konevaatimukset eivät päätä huimaa...

Zoom ZFX-interfacet eivät ole tarkoitettu korvaamaan livesoittajien suosimia Zoom G-, B- ja A-sarjan pedaaleja, vaan ZFX:t ovat tarkoitettu ennen kaikkea kotistudiokäyttöön ja muuhun kotisoitantaan. ZFX:t vaativat nimittäin aina tietokoneen kaveriksi, sillä itse signaaliprosessointi tapahtuu tietokoneen keskusyksikön voimin. Käyttikseksi kelpaa XP tai Vista, prosessorilta odotetaan vähintään 1,4 gigahertsin laskunopeutta ja keskusmuistia tulisi löytyä vähintään 512 megaa. Nykyaikaisilla koneilla ei siis ole mitään ongelmia täyttää näitä vaatimuksia. Tätä kirjoitettaessa tarjolla on vain PC-pohjaiset ajurit, mutta Zoom on lupaillut myös Mac-yhteensopivuutta jatkossa.


... eikä myöskään hinta!

Zoom ZFX-pedaalien mukana toimitetaan kotistudiokäyttäjien suosima Cubase LE 4 –sekvensserisofta, jolla voi tallentaa maksimissaan 48 audioraitaa ja 64 midiraitaa. Cubase LE 4 osaa myös pyörittää kahdeksaa virtuaali-instrumenttia. Frankfurtin musiikkimessuilla järjestämässään infotilaisuudessa Zoomin edustajat puhkuivat uskoa omaan tuotteeseensa siinä määrin, he ilmoittivat paketoineensa mukaan myös LE-version Guitar Rig-softasta, joka lienee yksi Zoom ZFX-mallinnosten suurimmista kilpailijoista.

Nopeat syövät hitaat

Ensimmäiset yksilöt saapuvat meille 12.4. Nyt kannattaa olla siis valppaana ja tilata laitetta, sillä kysyntää laitteelle näillä ominaisuuksilla ja hintaluokalla löytyy varmasti.
Ja on hyvä muistaa, että ZFX:t sopivat myös muillekin kuin kitaristeille. Jälleen kerran nopeat syövät hitaan, joten tilaa omasi heti!


Näytä enemmän ->

Kuvat

ZOOM ZFX ST2, USb audio interface, Zoom ZFX muuntaa tietokoneet rokkipajoiksi+ softa Steinberg Cubase LE4!
ZOOM ZFX ST2, USb audio interface, Zoom ZFX muuntaa tietokoneet rokkipajoiksi+ softa Steinberg Cubase LE4!
ZOOM ZFX ST2, USb audio interface, Zoom ZFX muuntaa tietokoneet rokkipajoiksi+ softa Steinberg Cubase LE4!
ZOOM ZFX ST2, USb audio interface, Zoom ZFX muuntaa tietokoneet rokkipajoiksi+ softa Steinberg Cubase LE4!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.