banneri-tarvikkeet.png laser.png
tarvikkeet (2366 kpl) -> johdot & kaapelit -> sähkökaapelit

OMNITRONIC IEC-kaapeli 10m, 3 x 1,5mm², IEC-naaras - maadoitettu suko .


Toimitus VAIN
7,90€
OMNITRONIC IEC-kaapeli 10m, 3 x 1,5mm²,, discoland.fi
OMNITRONIC tno: 212555

IEC-kaapeli 10m, 3 x 1,5mm², IEC-naaras - maadoitettu suko


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 1.6 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Valmistaja: Varastossa

Meidän hintamme!

26.00

norm. 31.00€

Lisätiedot


Cable diameter 1.5 mm²

Universal IEC cable
Safety plug with straight safety socket for connecting amplifiers, smoke machines, Moving-Heads, scanners etc.Näytä enemmän ->

Kuvat

OMNITRONIC IEC-kaapeli 10m, 3 x 1,5mm², IEC-naaras - maadoitettu suko
OMNITRONIC IEC-kaapeli 10m, 3 x 1,5mm², IEC-naaras - maadoitettu suko

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.