ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

PIONEER DEH-6300SD CD-viritin, jossa iPodin hallintalaite, etu-USB, SD-lukija ja 3 Hi-Volt RCA-Pre-out-liitäntää, esi.


Toimitus VAIN
7,90€
PIONEER DEH-6300SD CD-viritin, jossa iPo, discoland.fi
PIONEER tno: 311678

DEH-6300SD CD-viritin, jossa iPodin hallintalaite, etu-USB, SD-lukija ja 3 Hi-Volt RCA-Pre-out-liitäntää, esivahvistinlähtöä!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 10.8 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

180.00

norm. 231.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


DEH-P6300SD MOSFET 4 x 50 W vahvistin

Sinun musiikkiasi juuri niin kuin sinä haluat.
iPhone, iPod, SD-kortti, USB-laite, MP3-soitin tai CD: ota musiikkisi mukaan, olitpa tallentanut sen mihin tahansa.

SD-kortin aukko on piilotettu etupaneelin taakse, ja etupaneeli sulkeutuu jälleen kortin ollessa paikoillaan. Voit käyttää sekä SD- ja SDHC-kortteja.
Liitä USB-muistilaitteesi huippunopeaan tuloliitäntään yksikön etuosassa.

Liitä kannettava MP3-soittimesi ja kuuntele musiikkia aux-tuloliitännän kautta (myös edessä) tai nauti iPodiin tai iPhoneen tallentamastasi musiikista: tarvitset ainoastaan standardimallisen iPod-USB-kaapelin.

Ääntä voi säätää oman makunsa mukaan 5-kaistaisen grafiikkatasaajan avulla. Voit säätää tasauksen niin, että se sopii autosi akustisiin ominaisuuksiin.

Kaikkia toimintoja ohjataan pyörivällä Commander-ohjauslaitteella, joka toimii joystickin tavoin: erityisen käytännöllinen äänitiedostoja selattaessa.

Tehon parantamiseksi laitteessa on 3 Hi-Volt RCA pre-out -liitäntää, mikä tarkoittaa, että voit parantaa auton sisällä olevaa järjestelmää lisävahvistimilla, subwoofereilla ja kaiuttimilla aktiivisen jakosuotimen kautta.

Sisältää etupaneelin suojakotelon..

Suurin lähtöteho MOSFET 50 W x 4 .
Viritin AM, FM (24 esisäädettyä kanavaa) .
Toistaa • CD-kokoelmat (mukaan lukien CD-R, CD-RW)
• puristetut MP3-, WMA-, AAC-äänitiedostot CD:llä, USB:llä ja SD-kortilla
• iPod, iPhone lisävarusteena saatavan CA-IW.50 kaapelin kautta
• USB-laitteet USB-etuliitännän kautta
• muut musiikkilaitteet aux-liitännän kautta .
Etupaneeli Irrotettavissa .
Näyttö Valkoinen LCD (näyttää 1,5 riviä) .
Painikeväri Punainen .
Säätöpyörä (+) Kyllä .
Voit ohjata kaikkia toimintoja kiertokytkimen yksinuppivirityksellä.

Rotary Commander -kiertokytkin toimii joystickin tavoin, ja voit nopeasti ohjata vastaanotintasi.

Käännä kytkintä oikealla tai vasemmalle, työnnä ylös tai alas, vasemmalle tai oikealla tai paina sitä joystick-tapaan siirtyäksesi radiokanavalta toiselle tai selataksesi kansioita ja tiedostoja. .

Kaukosäädin Lisävarusteena saatava CD-R320 kauko-ohjain.
Matkapuhelimen ohjaama äänen mykistys Kyllä.
Lisätarvikkeet Etupaneelin suojakotelo

Näytä enemmän ->

Kuvat

PIONEER DEH-6300SD CD-viritin, jossa iPodin hallintalaite, etu-USB, SD-lukija ja 3 Hi-Volt RCA-Pre-out-liitäntää, esivahvistinlähtöä!
PIONEER DEH-6300SD CD-viritin, jossa iPodin hallintalaite, etu-USB, SD-lukija ja 3 Hi-Volt RCA-Pre-out-liitäntää, esivahvistinlähtöä!
PIONEER DEH-6300SD CD-viritin, jossa iPodin hallintalaite, etu-USB, SD-lukija ja 3 Hi-Volt RCA-Pre-out-liitäntää, esivahvistinlähtöä!

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.