ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

TJP Music Instruments GA-15 Combo-kitaravahvistin, Guitar Amp 15W', 6" speaker, .


Toimitus VAIN
9,90€
TJP Music Instruments GA-15 Combo-kitara, discoland.fi
TJP Music Instruments tno: 212579

GA-15 Combo-kitaravahvistin, Guitar Amp 15W', 6" speaker,


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 3.3 /kk. .
Share/Bookmark

Kysy toimitusaika! Mahdollisesti pitkä toimitusaika.

Vain!

55.00

(ALV 0% 44.35)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Universal guitar amplifier

Kitara Combo vahvistin 15W, 6" 15cm kaiuttimella. Vain sähkökitara ja soitto voi alkaa. Tämä tuote on loistava aloitteleville muusikon aluille! Vahvistimessa on sisäänmeno Plugilla sekä Ulostulo liitin myös Plugilla. Voit säätää äänenvoimakkuutta, Gain, Yläääniä, keskialuetta sekä alapäätä. Voit myös kuunnella soittoasi kuuloke liitännän kautta muita häiritsemättä!
- 3-band-equalizer for fine-tuned sound
- Rotary control: Normal Volume, Gain, Treble, Middle, Bass
- Incl. headphone jack
- Input/Output via 6,3 mm jack/jack socket
- 6" loudspeaker

Power supply: 220V DC
Maximum Power: 15 W
Input sensitivity: 20mV

Dimensions: 34 x 32 x 19cm
Weight: 6kgNäytä enemmän ->

Kuvat

TJP Music Instruments GA-15 Combo-kitaravahvistin, Guitar Amp 15W', 6
TJP Music Instruments GA-15 Combo-kitaravahvistin, Guitar Amp 15W', 6

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.