ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> ääni
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

RTI CM232 sarjaliitäntä .


Toimitus VAIN
7,90€
RTI CM232 sarjaliitäntä  , discoland.fi
RTI tno: 408268

CM232 sarjaliitäntä


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 11 /kk. .
Share/BookmarkToimitusaika alle 5 vrk

Vain!

184.00

(ALV 0% 148.39)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


RS232 Control
RTI offers the CM-232 Serial Communication module allowing the RP6 to send commands to any RS232 enabled device. This is another big selling point of the RTI control systems for professional installers. High end surround sound receivers and many other devices use these RS232 commands for advanced control options that make the overall experience easier on the person that’s using the remote. This capability is yet another reason why the RP6 is perfect for multi-zone installations and whole-house audio controlNäytä enemmän ->

Kuvat

RTI CM232 sarjaliitäntä
RTI CM232 sarjaliitäntä

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.