ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> tarvikkeet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

MOLTON Molton Kangas musta, Ohut Huopa, Paino 300 g/m², Leveys 200cm, Palonkestävyys DIN 4102 B1, Hinta / Rulla 60 met.


Toimitus VAIN
24,90€
MOLTON Molton Kangas musta, Ohut Huopa, , discoland.fi
MOLTON tno: 408485

Molton Kangas musta, Ohut Huopa, Paino 300 g/m², Leveys 200cm, Palonkestävyys DIN 4102 B1, Hinta / Rulla 60 metriä!


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 28.9 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Meidän hintamme!

897.00

norm. 958.00€

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Musta Molton kangas

- Leveys 200cm
- Paino 300 g/m²
- Palonkestävyys DIN 4102 B1
- Rullassa 60 metriä

Hinta /RullaNäytä enemmän ->

Kuvat

MOLTON Molton Kangas musta, Ohut Huopa, Paino 300 g/m², Leveys 200cm, Palonkestävyys DIN 4102 B1, Hinta / Rulla 60 metriä!
MOLTON Molton Kangas musta, Ohut Huopa, Paino 300 g/m², Leveys 200cm, Palonkestävyys DIN 4102 B1, Hinta / Rulla 60 metriä!

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.