ROSKIS (0 kpl) -> Ei-aktiiviset -> soittimet
Sorry!
Tätä tuotetta ei ole enää saatavana.
Palaa etusivulle.
---
Product not available anymore.
Back to main page.

DIMAVERY DS-515 Rumpusetti, Punainen, Drum Set 5pcs.


Toimitus VAIN
19,90€
DIMAVERY DS-515 Rumpusetti, Punainen, Dr, discoland.fi
DIMAVERY tno: 408500

DS-515 Rumpusetti, Punainen, Drum Set 5pcs. red


Nouda myymälästä, ei kuluja!
Maksa Klarna-maksut tilillä alkaen 16 /kk. .
Share/Bookmark

Toimitusaika 5-14 vrk

Vain!

496.00

(ALV 0% 400.00)

Ostoskori
Tuotetta ei enää saatavana.

Lisätiedot


Excellent 5 piece middleclass kit, Väri PUNAINEN!

- Maple shells with scratch proof lacquer finish
- Chrome hardware
- 5 piece hardware with double fixation and single tom holder
- Inkl. bass drum pedal
- Delivery without cymbals
- Colour red
- BD 22" x 16"
- FT 16" x 16"
- TT 13" x 11"
- TT 12" x 10"Näytä enemmän ->

Kuvat


Warning: getimagesize(http://www.showworld.fi/dl_kuvat/408500-3.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/customers/discolandfi/public_html/discokanta_display.php on line 974

Warning: getimagesize(http://www.showworld.fi/dl_kuvat/408500-4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/customers/discolandfi/public_html/discokanta_display.php on line 978
DIMAVERY DS-515 Rumpusetti, Punainen, Drum Set 5pcs. red
DIMAVERY DS-515 Rumpusetti, Punainen, Drum Set 5pcs. red
DIMAVERY DS-515 Rumpusetti, Punainen, Drum Set 5pcs. red
DIMAVERY DS-515 Rumpusetti, Punainen, Drum Set 5pcs. red
DIMAVERY DS-515 Rumpusetti, Punainen, Drum Set 5pcs. red

Linkit

Yhteensopivat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Discoland on suomalainen showtekniikan tuntija ja maahantuoja, joka on jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan palvellut klubijärjestäjiä, muusikoita, tiskijukkia ja muita elämysten ammattilaisia alan parhailla työkaluilla. Meidät tunnetaan siitä, ettemme tarjoa asiakkaillemme ainoastaan teknisiä ratkaisuja, vaan henkilökohtaista palvelua tapahtumasi tueksi. Showtekniikan ammattilaisina tunnemme tekniikan ja toteutukset, joilla sinä voit tehdä omasta tapahtumastasi ikimuistoisen.

Hyvä ja onnistunut tapahtuma on monen tekijän summa. Kristallinkirkkaan idean ja piinkovan tapahtumakonseptin ohella tarvitaan tapahtumatekniikkaa, joka ei petä paineen alla. Siksi tapahtumatekniikkaa ei kannata hankkia keneltä tahansa kaupparatsulta, vaan aina alan asiantuntijalta. Alan parhaat merkit ja vuosikymmenien kokemus takaavat, että sinua palvellaan aina tarpeidesi mukaan. Valikoimastamme löydät niin uusimmat ammattilaisten kaiutinratkaisut, kaiuttimet liikkuvaan työhön keikkapaikalta toiselle, soittimet, LED-valaisimet ja dj-laitteet sekä muut showtekniikan lisävarusteet, joilla tuot juhlatilaasi sen tapahtumasi tarvitseman taian.

Discolandin kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ammatti- sekä harrastekäyttöön. Kymmenet eri vaihtoehdot ja mallit takaavat, että jokainen löytää valikoimastamme sopivat kaiuttimet, soittimet ja LED-valaisimet ja dj-laitteet. Tuomme maahan jatkuvasti uusia vaihtoehtoja, jotta sinä voisit loihtia asiakkaillesi sekä itsellesi uusia elämyksiä – joka ilta.